Betaalmogelijkheden

Bij Hadieth Benelux heeft u verschillende betaalmogelijkheden:

  • Multisafepay
  • iDeal
  • PayPal
  • Factuur
  • Contant afrekenen


U kunt eenvoudig, veilig en snel betalen via MultiSafepay. Daarmee kunt u uw favoriete betaalmethode kiezen uit de volgende mogelijkheden: VisaCard, MasterCard, iDeal, MisterCash/bancontact, Giropay, Sofort/Directbank, Dotpay en EPS. Zodra uw betaling is afgerond kunnen we uw bestelling in behandeling nemen. U krijgt dan een orderbevestiging via e-mail. In het algemeen wordt uw bestelling binnen 2 werkdagen verstuurd.


Pro Forma


Bij het afronden van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via een pro-formafactuur. In dat geval ontvangt u na het plaatsen van uw bestelling een factuur. Wij verzoeken u het factuurbedrag aan ons over te maken en ons daarvan binnen 3 werkdagen het betaalbewijs te sturen. Na ontvangst van het betaalbewijs nemen wij uw bestelling in behandeling en zullen wij deze in 2 werkdagen verzendklaar hebben. De bestelling wordt echter pas verzonden wanneer het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Ontvangen wij binnen de gestelde 3 werkdagen geen betaalbewijs of daadwerkelijke betaling, dan komt de order te vervallen. PayPal


Om te betalen via PayPal moet u in het bezit zijn van een PayPal-account (gratis aan te vragen op www.paypal.com). Bij het plaatsen van uw bestelling kiest u bij de betaalwijze voor Paypal. Zodra u uw bestelling heeft bevestigd, komt u automatisch op het inlogscherm van PayPal. Hier logt u in met uw eigen gegevens, waarna uw bestelgegevens klaarstaan en u direct kunt overgaan tot betalen. De betaling wordt direct aan ons bevestigd. U krijgt dan een orderbevestiging via e-mail waarna uw bestelling in het algemeen binnen 2 werkdagen verstuurd wordt.
 


Factuur


Indien u gedurende een periode van 6 maanden regelmatig bij ons besteld heeft, kunt u in aanmerking komen voor betaling op factuur of via automatische incasso. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.