Leveringsvoorwaarden

Middels het plaatsen van de bestelling via onze website, wordt een leveringsovereenkomst gesloten. De klant ontvangt een orderbevestiging via e-mail. Hadieth Benelux verplicht zich hiermee tot levering van de bestelde artikelen voor zover de voorraad dat toelaat indien er verzendkosten zijn betaald door de klant. De klant verplicht zich tot het betalen van de bestelde artikelen binnen de vooraf gekozen en overeengekomen betalingsvoorwaarden. Als de klant kiest voor afhalen van de bestelling, dan dient hij de order op te halen op de aangegeven tijdstip.

De order wordt na ontvangst in behandeling genomen en na betaling worden orders besteld vóór 10.00 uur, uiterst de volgende werkdag in behandeling genomen. Op de site wordt bij de klantgegevens aangegeven in welke status de order zich bevindt. Na verzending van de order verandert de status naar ‘verzonden'. Verzending van de order wordt via e-mail aan de klant bevestigd, met in de bijlage de factuur. Indien gekozen is voor achteraf betalen op factuur, dient de betaling op basis van deze factuur te worden voldaan. Voor direct betaalde orders is de factuur enkel bedoeld voor uw eigen administratie.

Tijdens het bestelproces wordt op de site aangegeven of een artikel op voorraad is. Hieraan kunnen echter geen rechten worden ontleend. Artikelen met de indicatie ‘tijdelijk uitverkocht’ of soortgelijke termen, kunnen niet worden besteld, dit wordt door het systeem geblokkeerd.

Indien een artikel bij behandeling in het magazijn onverhoopt toch niet leverbaar is, wordt deze uit uw order verwijderd. Indien u het totaalbedrag van de order vooraf heeft voldaan, zullen wij het bedrag van het niet geleverde artikel crediteren. Ontbrekende artikelen worden in principe niet nageleverd en dienen opnieuw te worden besteld. Bij bestellingen die op factuur zijn besteld, wordt alleen voor die artikelen gefactureerd die daadwerkelijk geleverd worden.