Over Hadieth Benelux

Vanuit een passie voor content maken voor moslims is ons Hadieth Benelux in 2018 opgericht. Hadieth Benelux, onderdeel van Online Kampioen, is dé Europese groothandel voor professionals die actief zijn in de islamitische markt. Binnen onze doelgroep vallen zowel de professionele grootverbruiker als de gespecialiseerde retailer die zich richten op de islamitische markt.

Met ongeveer 20 gemotiveerde werknemers werken we met meer dan 3500 ondernemers in Europa. Als werkgever hechten wij belang aan een prettige en veilige werkomgeving waarin ieder talent zich kan ontwikkelen. Onze cultuur laat zich omschrijven als dynamisch en informeel, met ruimte voor eigen initiatief.

Hadieth Benelux is sinds een aantal jaar een van de grootste groothandels in islamitische producten van Nederland en België. Alle producten die je als islamitische winkel/webshop nodig hebt zijn bij ons te verkrijgen. We werken altijd nauw samen met onze klanten en tonen graag betrokkenheid zodat ook jouw winkel of webshop het maximale uit zich kan halen.

Ons team bestaat naast logistiek medewerkers ook uit schrijvers, vertalers, illustrators en designers die er samen voor zorgen de moslimgemeenschap van originele en kwalitatieve islamitische producten te voorzien. Of het nou gaat om wenskaarten, eid decoraties of boeken, alles wordt zorgvuldig door ons eigen team bedacht, geschreven en ontworpen. 

We zijn altijd bezig met het ontwikkelen van nieuwe en unieke Islamitische producten voor jou en jouw klanten. Ons assortiment wordt constant uitgebreid en vernieuwd en er wordt ingespeeld op de laatste trends.

Ook klant worden van Hadieth Benelux? Maak een account aan.

Team Hadieth Benelux